Voorstelling Company van PIT Producties stopgezet

Het leek allemaal veelbelovend, leuke cast, goede muzikanten, prijswinnende musical..iedereen had er zin in, wat wil je nog meer? Maar alles draait toch om geld en helaas moet er dan soms een moedige beslissing genomen worden zoals Pit producties gisteren bekend maakte:

Het bestuur van PIT producties heeft besloten om de voorbereidingen van de musical Company met directe ingang stop te zetten. De productie, die vanaf 14 februari 2020 door het land zou toeren, wordt geconfronteerd met een zwaar tegenvallende kaartverkoop. Gezien de slechte markt in combinatie met de beperkte financiële mogelijkheden van PIT, acht het bestuur het niet realistisch dat de kaartverkoop alsnog voldoende op gang komt, waardoor er onverantwoorde risico’s ontstaan als wij doorgaan met de productie.

Er is met man en macht naar mogelijkheden gezocht om door te gaan, maar helaas heeft dat niet tot de gewenste uitkomst geleid. Het bestuur en directie van PIT producties betreuren het ten zeerste dat dit besluit genomen moest worden.

Bron; pitproducties.nl

De theaters nemen contact op met iedereen die al kaarten gekocht had

En we wensen PIT, de cast de crew en alle medewerkers natuurlijk sterkte