Koefnoen on tour, Owen Schumacher Paul Groot Jeremy Baker doen nu al werkvoorstellingen

Koefnoen Live (2021/2022)

In 2017 was de laatste uitzending van Koefnoen maar in januari 2019 kwam daar goed nieuws; Koefnoen komt terug maar dan in het theater!
Paul, Owen en Jeremy zijn druk aan het schrijven en de verwachting is dat het eind 2021 in de theaters komt onder de naam ‘Koefnoen on tour’ (of “Koefnoen Live”)

De premiere wordt begin 2022 verwacht
In het najaar van 2021 zijn er al een aantal Try-outs gepland. Bekijk de speellijst hier *klik*

Beschrijving

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en imitaties het theater in. Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus.

Na een jaar van hamsteren, huidhonger en hoestschaamte, van online-borrels en afhaal-cuisine krabbelen we langzaam weer op uit de lockdownmodus. Wat is er gebeurd? We zouden alles anders gaan doen en wat is er nog over van onze quarantaine-idealen? Hebben we elkaar voor de gek gehouden of zijn we gek gemaakt? Op Zoom kon je anderen er nog uit zetten, maar hoe doe je dat live? In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich in een scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen en vastroesten.

Met: Owen Schumacher, Jeremy Baker, Paul Groot, Kiki van Deursen en Sanne Franssen
Script & Liedteksten: Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot
Regie: Jos Thie
Decorontwerp: Thomas Rupert en Roos Veenkamp
Lichtontwerp: Marc Heinz
Kostuumontwerp: Maartje Wevers
Pruiken: Head Affairs – Carolina Leenders
Special Effects Grime: Floris Schüller
Muziek / Arrangementen: Jeroen Sleyfer
Geluidsontwerp: Ray Elderman

Link naar voorlopig bekende speeldata “Koefnoen live”

~~ Zoals alle voorstellingen zijn ook hiervan voorstellingen geannuleerd die in 2020/2021 gepland stonden en weten niemand 100% zeker hoe dit verder gaat dit jaar. Dus deze pagina wordt nog regelmatig aangepast.  ~~ (Laatste update 12 juni)