‘De Hospita’ te zien op de vernieuwde Uitmarkt

Al 45 jaar wordt het culturele seizoen geopend door de Uitmarkt maar dit jaar gaan ze het anders doen (geen markten met kraampjes, niet meer op éen plek, lees hier meer over het nieuwe concept ) maar er blijft speciale aandacht voor de musicals van komend seizoen.

Musical Awards Kick-off

Dit jaar is er op zondag, 27 augustus,  geen musical sing-a-long maar een ‘Musical Awards Kick-off’, live op tv. ‘De Hospita’ zal een van de optredens zijn die dan te zien is. (dus niet de hele musical, maar een fragment). Andere optredens zijn o.a. Pretty Woman, Les Misérables, Boni de musical, Grease, Disney’s AIDA.

Repetities gratis bijwonen

Je kan de repetities gratis bijwonen! Het is dit jaar alleen niet meer op het museumplein maar in Carré, daar kan je je melden bij de ingang, dus kom op tijd voor het vol is. Deuren gaan open om 13.00 uur en sluiten om 17.00 uur.

Live bijwonen: kaarten reserveren

Voor de live tv uitzending zijn wel kaarten te reserveren , (prijs vanaf €4,80 ) via de site van Carre https://carre.nl/voorstelling/de-opening-musical-awards

Alle thuisblijvers kunnen het bekijken op zondag 27 auguatus 2023 , rond 20:00 op NPO (waarschijnlijk Npo 1) (details worden later bekend)

 

disclaimer; aangezien Paul een van de hoofdrolspelers is gaan we ervanuit dat hij daar ook te zien zal zijn, maar dat weten we niet 100% zeker