Nieuwe musicalcomedy: ‘Ja ik wil!’ vanaf 2025 te zien

Ja ik wil musical Foto door: Annemieke van der Togt

Na het overweldigende succes van de bekroonde musical “Blind Date” in 2022, kondigt De Theater BV met trots het vervolg aan: “JA, ik wil!”. Deze nieuwe productie belooft opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden, doordrenkt met liefde, humor en onverwachte wendingen.

In “JA, ik wil!” volgen we het verhaal van Bob Flinck, een bankmedewerker, en Jenny de Beukering, een hondentrimster, die elkaar hebben leren kennen dankzij het bemiddelingsbureau Blind Date. Wanneer de vonk tussen hen overslaat, besluit Bob uiteindelijk op één knie te gaan en Jenny ten huwelijk te vragen. De musical neemt het publiek mee van het romantische aanzoek tot aan de hilarische situaties tijdens de huwelijksnacht.

Ja ik wil musical freek paul en brigitte met logo Foto door: Annemieke van der Togt

Foto door: Annemieke van der Togt

Om de stress van het plannen van een bruiloft te vermijden, vertrouwen Bob en Jenny de organisatie toe aan Koos, een weddingplanner bij het bedrijf ‘Ja, ik wil!’. Terwijl Koos op hilarische wijze de perfecte bruiloft probeert te creëren, worden Bob en Jenny geconfronteerd met belangrijke vragen over liefde en verbintenis in de moderne tijd.

 

“JA, ik wil!” stelt vragen over de betekenis van het huwelijk in een tijd waarin relaties snel veranderen en traditionele gebruiken soms lijken te vervagen. De musical zit vol met humor, ontroering e

n herkenbare momenten die zowel romantici als skeptici zullen aanspreken.

De cast van “JA, ik wil!” bestaat uit:

Bob: Freek Bartels
Jenny: Brigitte Heitzer
Koos: Paul Groot

koos Foto door: Annemieke van der Togt

Het script van “JA, ik wil!” is geschreven door Allard Blom, terwijl de muziek is gecomponeerd door Sam Verhoeven. De regie is in handen van Joep Onderdelinden, terwijl Ivo Chundro verantwoordelijk is voor de choreografieën.

“JA, ik wil!” zal vanaf 7 februari te zien zijn in Nederlandse theaters, waar het publiek wordt uitgenodigd om te genieten van een avond vol liefde, lachen en leven. Voor meer informatie en de speellijst kunt u terecht op