Koefnoen on tour, Owen Schumacher Paul Groot Jeremy Baker doen nu al werkvoorstellingen

Koefnoen on tour (2020)

~~ Edit : zoals alle voorstellingen zijn ook hiervan de try-outs geannuleerd (zie betreffende theaters)  en weten we nog niet wat en hoe dit verder gaat dit jaar… ~~

In 2017 was de laatste uitzending van Koefnoen maar in januari 2019 kwam daar goed nieuws; Koefnoen komt terug maar dan in het theater!

Paul, Owen en Jeremy zijn druk aan het schrijven en de verwachting is dat het in september 2020 in de theaters komt onder de naam ‘Koefnoen on tour’.

Premiere wordt verwacht in oktober

In het voorjaar zijn wel al een aantal ‘werkvoorstellingen‘ gepland

Beschrijving

Na hun tv-publiek zestien goed bekeken seizoenen lang een hilarische karikatuur van Nederland te hebben voorgeschoteld, trekken de mannen van Koefnoen volgend theaterseizoen met hun persiflages, types en imitaties het theater in. Maar satire, kan of mag dat nog wel?

Op de zeepkist van social media vindt iedereen een willig oor, een alziend oog en een veel geliked gelijk. Iedere mening lijkt een mijnenveld voor Twitterfitties. Status wordt hard bevochten en erkenning opgeëist door verontwaardigde followers. Wie relativeert de alternatieve feiten en het fake news? Wie durft?

Een unieke preview van de nieuwe show

Owen Schumacher, Paul Groot en Jeremy Baker geven in een werkvoorstelling van deze gloednieuwe show. Met script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel. Verwacht dus geen kant en klare voorstelling, geen decor, geen kostuums. Alleen wat tafels, stoelen en bange acteurs die ‘wat gaan uitproberen’. Met alle gevolgen van dien!

Een unieke kans om de nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken voordat Koefnoen volgend seizoen op tour gaat.

voorlopige speellijst  ‘Koefnoen on tour’  werkvoorstellingen

18 mei Den Haag
19 mei Den Haag
https://www.diligentia-pepijn.nl/

22 mei Rotterdam
23 mei Rotterdam
https://www.theaterwalhalla.nl/

28 mei Enschede
concordia.nl

29 mei Utrecht
30 mei Utrecht
werftheater.nl

4 juni Amstelveen
5 juni Amstelveen
https://griffioen.vu.nl/

6 juni Gorcum UITVERKOCHT
http://theaterpand.nl/

11 juni Amsterdam
12 juni Amsterdam
13 juni Amsterdam
TheaterBellevue.nl

wordt (misschien) nog aangevuld!