Koefnoen on tour, Owen Schumacher Paul Groot Jeremy Baker doen nu al werkvoorstellingen

Koefnoen Live (2021/2022)

~~ Zoals alle voorstellingen zijn ook hiervan voorstellingen geannuleerd die begin 2020 gepland stonden en weten niemand 100% zeker hoe dit verder gaat dit jaar. Dus deze pagina wordt nog regelmatig aangepast.  ~~ (Laatste update 7 september)
In 2017 was de laatste uitzending van Koefnoen maar in januari 2019 kwam daar goed nieuws; Koefnoen komt terug maar dan in het theater!
Paul, Owen en Jeremy zijn druk aan het schrijven en de verwachting is dat het in september 2020 eind 2021 in de theaters komt onder de naam ‘Koefnoen on tour’ (of “Koefnoen Live”)

De premiere wordt verwacht in oktober 2020 januari 2021  januari 2022
In het najaar zijn er al een aantal Try-outs gepland. Bekijk de speellijst hier *klik*

Beschrijving

Na hun tv-publiek zestien goed bekeken seizoenen lang een hilarische karikatuur van Nederland te hebben voorgeschoteld, trekken de mannen van Koefnoen volgend theaterseizoen met hun persiflages, types en imitaties het theater in. Maar satire, kan of mag dat nog wel?

Op de zeepkist van social media vindt iedereen een willig oor, een alziend oog en een veel geliked gelijk. Iedere mening lijkt een mijnenveld voor Twitterfitties. Status wordt hard bevochten en erkenning opgeëist door verontwaardigde followers. Wie relativeert de alternatieve feiten en het fake news? Wie durft?

Een unieke preview van de nieuwe show

Owen Schumacher, Paul Groot en Jeremy Baker geven in een werkvoorstelling van deze gloednieuwe show. Met script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel. Verwacht dus geen kant en klare voorstelling, geen decor, geen kostuums. Alleen wat tafels, stoelen en bange acteurs die ‘wat gaan uitproberen’. Met alle gevolgen van dien!

Een unieke kans om de nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken voordat Koefnoen volgend seizoen op tour gaat.

Link naar voorlopig bekende speeldata “Koefnoen live”